Spelare sunred postat ett inlägg den 26/05 16:33 på ZooValley Forum: mea culpa suite vägg 2 . Svara honom på ZooValley och ZooValley ut med andra spelare

Upptäck Word Search
Blandade ord
Hitta de flesta orden i det här spelet med kock Li från ZooValley !
upptäcka
Upptäck King of Bubble Soccer
King of Bubble Soccer
upptäcka
Upptäck Fish A Prize - Jackpot
Loot Fish A Prize Spel - Jackpot
Tjäna i Rg35Xx spelkonsol
upptäcka
Upptäck Battle
Battle Booty Game
Tjäna 30000 poäng
upptäcka
Scratch Ticket Nirvana
Antal återstående biljetter:1494 / 1500
Tjäna kr 110 900
upptäcka

ämne:  mea culpa suite vägg 2
sunred
116 
26/05/2011 16:33:17

🗎 SUITE MEA CULPA 2

Sedan dess har 2loup blivit ett "spöke". Senare hade jag idén om en vänlig plats eller frihet uttryck rim med diskretion. Blablabla .. gå in i scenen sablonais, men allt detta hittar du i forumet under allmän diskussion? Nyheten har fallit, du är Dart. Vad som inte skrivs någonstans, löser ADMIN information om chattar om mig. Att den privata posten omvandlas till ett mail "Eccho-tidningen" med adressen E_mail. Jag passerar, besviken, på internet sortering papperskorgen tar tid ...
Här är några dagar en nicka att sanda, på väggen, som svar på hot ... vikta. Varför? personer med karaktär uppskattar han. Nej, va!
strålning
Dartet följer en sprickning av bly från den kommande en viss L .. Vem i hans lilla huvud (eller fett, en ärt in) paranoid på dessa sponsringar, ja, hon tycker att någon kan avundsjuka henne .. smal, slösa bort tid för vad? av clopettes? det här sättet av nyfikna människor fick mig också att se röd. Impolite jag var, Mea culpa _re. N. speciellt.

Jo, jag hoppas att det här meddelandet kommer att ställas, det är bra att säga sanningen och inte en avkortad sanning. För 2loup och sablo om du någonsin har ADL lokaliserad i USA för att hävda dörrmat historier.

Ha en bra kväll



DreamCentury
Gratis spel utan köpplikt, gratis spel och gåvor

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade