Spelare thebranleur postat ett inlägg den 08/09 14:55 på ZooValley Forum: fastställelse . Svara honom på ZooValley och ZooValley ut med andra spelare

Upptäck King of Bubble Soccer
King of Bubble Soccer
upptäcka
Upptäck Master of Knives
Knivmästare
Bli Ninja Master of Knives!
upptäcka
Upptäck Word Search
Blandade ord
Hitta de flesta orden i det här spelet med kock Li från ZooValley !
upptäcka
Upptäck Virtual Spacewar
Virtuell rymdkrig
Gary har kul i detta ZooValley nöjespark ZooValley !
upptäcka
Upptäck Battle
Battle Booty Game
Tjäna 500 poäng
upptäcka

ämne:  fastställelse
thebranleur
55 
08/09/2008 23:07:03

Tack webb för ditt svar som uppfyller mig mycket,

Det är sant att faktiskt gåvan till den blå nugget (mindre) är av bättre kvalitet såväl som violett nugget. Manolo721 gjorde mig samma anmärkning i början av evenemanget.

Och det är sant att sätta mig i stället för Little Player Jag tycker att det är en riktig possitiv punkt ... Tyvärr finns det 37 Blue Nugget eller inuti att det finns 6 olika gåvor. .. vad och vad för Red Nugget

Så föreställ dig att vi vann 10 Blue Nuggets .. vi kommer att lämna med Minimum 1 Gift Double ... Så varför inte föreslå 10 till 15 olika gåvor för varje Nugget genom att hålla samma antal lådor.

Exempel Red Nugget

1 x Kontrollera 3000 €
1 x bärbar EC
1 x Wii
7 x bärbar DVD
10 x hemmabio
10 x brödmaskin

Som du kan se har vi 30 chans att ha 3000 € kontrollen, medan vi har 1 till 3 chans att ha en brödmaskin eller en hemmabio ...
Så varför föreslå inte något sådant?

1 x Kontrollera 3000 €
1 x bärbar EC
1 x Wii
4 x POrtable DVD-spelare
4 x hemmabio
4 x brödmaskin
4 x DS Lite
4 x 19 'TFT-skärm
4 x 5.000.000 MP
3 X Check av 100 €

Varför detta?
Enkelt att om du får flera nuggets av samma färg, så hittar du det snabbt med en present i dubbel eller trippel. Mitt förslag och gjordes med exemplet på den röda nuggeten, men det är samma för den andra Nugget ...

Fördelar?
Detta kommer att motivera oss mer att klicka utan nödvändigtvis alltid att få den vackraste presenten, ett stort utbud av present

Nackdelen?
För oss ingen .. För dig ser jag bara att du måste öka ditt lager ..


Här tror jag att jag sammanfattat lite allt ...

webmaster
1629 
08/09/2008 18:57:22

Hej 🙋

va ... bra för svar på frågor kommer det att vara svårt eftersom det inte finns någon fråga i ditt inlägg! 😉

Jag kommer helt enkelt att göra följande kommentarer:
- Finns det ingen viss motsättning att säga att vinsterna minskar medan citat Audi TT, som faktiskt vunnit i juli, och vilket är för närvarande den största vinsten någonsin erbjudits på MadWin ? Det faktum att det första priset är lägre vid denna tid har inget att göra med en minskning av intäkterna: "Kostnaden" för presentnätet är faktiskt densamma. Vi har helt enkelt fördelat gåvorna bättre, med till exempel den första "landningen" som innehåller mycket mer varierad (och större värde!) Än de "små" DVD-skivorna som du ofta hånit oss! Detta är ett test som vi gör, i det här fallet fungerade det väldigt bra på det tidigare spelet (Dinozor), så vi bestämde oss för att behålla det för det aktuella spelet.

- för kontanter: glöm inte att månadens spel är ett BONUS-spel, vars deltagande erbjuds dig! Du behåller dina krediter för att spela på MadWin många spel!

- Naturligtvis förstår jag att du fortfarande vill ha mer (det är normalt!), Men vi måste förbli rimliga och upprätthålla en balans på vår sida, så att webbplatsen kan fortsätta att fungera under goda förutsättningar och vara en pålitlig webbplats: i 8 år nu MadWin finns, vet våra mest lojala spelare att de spelar på en pålitlig och ansedd plats.

Vi måste också titta på MadWin i sin helhet och inte bara i ett spel: förra året satte vi till exempel upp Tombolas, Tic Tac och Cagnottes presentutrymmen, vilket motsvarar en gratis fördelning av gåvor (andelarna vara sig fri) och en extra möjlighet för alla spelare att försöka vinna priser!

Du kan också notera att vi behåller presentbutikerna genom direkt utbyte av MadPoints, som alltmer sällsynt på internet. Detta är ett åtagande vi garanterar för våra spelare, och Showcase innehåller ett brett utbud av riktigt intressanta presenter!

- Jag avslutar med att säga att en spelplats som MadWin är en permanent balans för att hitta för att möta det största antalet. Vi gör bäst, vi läser alla dina förslag och kritik! Och vi försöker naturligtvis ta hänsyn till det för att förbättra våra tjänster, men vi kommer aldrig att kunna tillfredsställa 100% önskemålen hos vart och ett av våra spelare, trots att vi har det mot perfektion.

Webben "

thebranleur
55 
08/09/2008 14:55:21

Hej alla

Jag skulle vilja komma och göra en liten observation som har sprungit mina ögon för en tid och det jag verkligen inte förstår.

3 eller 4 månader sedan föreslog MadWin Haunted Manor-evenemanget där vi kunde vinna 2000 € i samma princip som den aktuella händelsen (Gold Rush).

Förutom att det som jag tycker är mer än besvikelse är att 3000 € kan vinnas genom att hitta den enda 50 Nugget Red i nätet eller då har vi 1 möjlighet ut ur 30 för att hitta rätt fall. Under Haunted Manor-evenemanget fanns 2 röda status som gjorde att vi kunde vinna 2000 € och det fanns inte 30 lådor men bara 12 för att hitta 2000 €. Då är kontanter på aktuell händelse 10 € / 20 € medan man var på Manoir Hanté-evenemanget 20 € / 50 € ....

Jag tycker verkligen att det är en besvikelse med en så stor förändring som är uppenbart för spelarna ...

Möjliga orsaker ---

- MadWin måste avskriva Audi TT som vann 1 månad sedan och hälften ... Men det är inte vårt fel det läggs i spel så de borde ha förväntat dem att vinna. ..

- MadWin fortsätter att MadWin vinstskalan

Igår och halvpengar var 50 € / 100 € med bonus på 5 € var 20: e minut

Idag - Kontanter till 10 € / 20 €

Ett svar på min fråga och hitta skulle vara ett stort nöje för din webmaster. För om det fortsätter snart, tjänar vi 1 € varje timme: -v

Med vänliga hälsningar till alla



DreamCentury
Gratis spel utan köpplikt, gratis spel och gåvor

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade