Spelare cricri04 postat ett inlägg den 22/02 20:06 på ZooValley Forum: Det förlorade templets skatter . Svara honom på ZooValley och ZooValley ut med andra spelare

Upptäck Battle
Battle Booty Game
Tjäna kr 375
upptäcka
Upptäck Bee Lucky
Bee Lucky Loot Game
Tjäna i Wonderbox-låda
upptäcka
Upptäck Sugar Truck
Sugar Truck
upptäcka
Bon Filon Scratch Ticket
Antal återstående biljetter:1430 / 3500
Tjäna kr 14 800
upptäcka
Upptäck Pharaoh
Pharaoh Booty Game
Tjäna i Xiaomi Xia smartphone
upptäcka

ämne:  Det förlorade templets skatter
cricri04
329 
24/02/2008 15:07:44

Jag är glad över att 50/100 kontanter fortfarande är aktuella .... en obestridlig fördel med denna metod var att fönstret var mycket mer intressant och särskilt bättre balanserat (om jag kommer ihåg rätt var det bara 50 DVD, och det var dvd som just kom ut ... så det var lite roligare!)

Jag tillåter mig också att insistera på punktliga operationer (chans, dubbel, kontrollera 5 euro, kontrollera 200 euro, kontanter varje timme ...) som kryddar en speciell operation och ger lite mer önskan att vända detta jävla hjulet!

Du talar om intresse mellan alla spelare ... och presenterar när det är nödvändigt så många världs vinnare av ett litet parti för en vinnare av ett stort parti?
Jag är inte emot de enorma massorna, men det måste vara motiverat (till exempel sökandet efter nycklar väl värt 1000 eller 10 000 euro!) ... och särskilt de är inte för mycket till nackdel för andra spelare som inte kommer att få chansen att vinna den.

Och slutligen, alltid i ett underhållningsintresse och att göra alltid mer beroende. Jag tror att det saknar mycket interaktivitet i specialoperationen. Ett mini-spel inuti kunde bara lysa upp det !!

PS; Jag är förvånad, och jag föll, weby, för ditt arbete den här söndagen!

syusuke
28 
24/02/2008 12:25:02

Detta är ett modifierat meddelande :
Hej alla.

Web, du säger att det är nödvändigt att behålla alla spelares intresse, men är det inte i intresse för alla att vinna pengar 50 istället för kontanter 20? Jag förstår inte för mycket ...

Är du dålig om du ger bort 50 pengar, med tanke på den tid som har gått sedan senaste gången, MadWin alla nya spelare som upptäckte MadWin och den speciella operationen inte att det skulle bli ännu mer framgångsrikt?

Efter om du håller 20 kontanter, bör du tänka dig att lägga några tecken med gröna och röda färger och mer. Jag är inte kommersiell men jag tror att du skulle vinna.

Brasil1979
27 
23/02/2008 16:30:08

Jag håller helt med dig!

Jag är bland de medlemmar som önskar återbetalning av kontanter 50 - kontanter 100

Som jag sa i ett inlägg som uppenbarligen inte har eller inte kommer att valideras, är vinsterna inte rättvist, plus det finns möjlighet att ha 2 stora vinster och 2 sätt, det gamla systemet hade minst 3 stora vinster ...

Kort sagt, återgå starkt till källorna!

webmaster
1629 
23/02/2008 16:26:54

Hello🙋

Jag gör en liten korrigering: gallret förnyas automatiskt när de 2 gröna statyetterna upptäcktes, vilket var fallet med det första gallret (en kontroll och en bärbar DVD-spelare vann).

När det gäller retur till större pengar var 3: e timme vet vi självklart att det är en önskan som du och en annan trogen redan har utfärdat flera gånger, och om återgången till systemet inte utesluts, Vi måste ändå bevara intresset för alla spelare, vilket inte är lätt! 😉

Webben "

cricri04
329 
22/02/2008 20:06:03

Ingen verkar vilja börja, så jag skulle chatta först !!!

Först och främst tackar jag den galna ekviken för att väsentligt ändra den speciella operationen .....

Men motsvarar den nya versionen vad vi frågade ???

Nej!

Jag vill inte ha en ras till överskott, "i den alltid större, alltid större"

De 2000 euro som säkert kommer att vinna av vissa människor tar inte bort den mycket stora närvaron av småpartier (trots ditt försök att dölja .... krypt + rutnät 50 objekt) ... Det skulle nog vara bättre att balansera den här operationen Särskilt oproportionerligt !!!

Sedan förnya jag mitt intresse för det gamla systemet som gjorde 50 eller 100 euro var 3: e timme ... till människor som inte förstår intresset, jag skulle bara be dem att tänka på följande sätt "med samma antal hjul som jag spenderade för att få mina pengar 20 .... Jag skulle ha haft en kontant 50 eller till och med 100 ... "

Jag fann också skandalös förnyelsen av det första gallret. Nät 2 upprättades medan galler 1 fortfarande hade 15 tecken inklusive 1 grön, 1 röd och 3 lila ... medan chanserna att vinna något annat än en DVD är maximala (inte bra för dig), du ändrar rutnätet ....

Naturligtvis är hjulet alltid närvarande. Självklart har vi fler rättigheter till speciell daglig verksamhet i spelet, att krydda allt ... och så vidare och om så är fallet (om du tänker ta hänsyn till dessa tips du kan läsa mina tidigare inlägg ...)




DreamCentury
Gratis spel utan köpplikt, gratis spel och gåvor

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade