Spelare jozwiak postat ett inlägg den 15/01 14:22 på ZooValley Forum: vinnarna? . Svara honom på ZooValley och ZooValley ut med andra spelare

Upptäck King of Bubble Soccer
King of Bubble Soccer
upptäcka
Upptäck Battle
Battle Booty Game
Tjäna 1000 poäng
upptäcka
Scratch Ticket Mojito
Antal återstående biljetter:3500 / 3500
Tjäna kr 147 900
upptäcka
Upptäck Word Search
Blandade ord
Hitta de flesta orden i det här spelet med kock Li från ZooValley !
upptäcka
Scratch Ticket Mojito
Antal återstående biljetter:3500 / 3500
Tjäna kr 147 900
upptäcka

ämne:  vinnarna?
scarletty
02/03/2007 07:29:01

HALLÅ,

det var vad jag sa till mig själv (som du), efter att ha spelat många gånger de senaste månaderna... Inga vinster vid granen och inga på Gott Nytt År... Jag höll ut... Och där, vilken glädje, jag har vunnit pengar i faraospelet tre gånger...
Chans förblir chans, tycks det mig... Så fortsätt och lycka till!!

webmaster
1629 
15/01/2007 16:30:47

Ärligt talat blir det sista gången jag publicerar den här typen av meddelanden, synd för följande som kommer att klaga 😕!

MadWin har funnits i 7 år och vår ärlighet är obestridlig, och lätt verifierbar (fogde, skickade gåvor...etc).

Om vi fuskade, tror du att vi skulle vinna samma smeknamn flera gånger? Nej, vi skulle hitta på massor av dem så att ingen skulle misstänka något! Eller så skulle vi helt enkelt inte publicera vinnarna 😶, som vissa gör!

För att vinna finns det ingen hemlighet: du måste spela. Tur betyder förstås att du kan vinna på första försöket. Och för de andra, ur en statistisk Game Point , är det uppenbart att ju mer du spelar, desto mer ökar du dina chanser att vinna och det finns verkligen spelare som spelar mycket, det är deras rätt, eller hur? 😉
Dessutom bevisar det en sak: om dessa spelare spelar om och om igen, är det för att det är intressant och det ger tillbaka gåvor! Annars skulle de sluta och de skulle gå och spela någon annanstans!

Jo, som sagt, de flesta vinnare vinner första gången med bara några få bidrag. Så några av dem spelar igen. Och ibland vinner de tillbaka... och så vidare.

Kort sagt, sluta vara paranoid och spela istället för att slösa tid på att stöna! Glöm inte heller att "Gott nytt år" är ett BONUS-spel! Deltagare erbjuds dig för köp av Spelkrediter , vilket innebär att du behåller dina Spelkrediter för att spela MadWin spel och därför försöker vinna andra gåvor!

Ha ett bra spel alla!
Webben'

jozwiak
15/01/2007 14:22:16

Varför är det alltid samma smeknamn som vinner julgransspelet och nu det konstiga spelet Gott nytt år, eller hur?



DreamCentury
Gratis spel utan köpplikt, gratis spel och gåvor

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade