Spelare lalili59 postat ett inlägg den 08/02 17:29 på ZooValley Forum: webmaster . Svara honom på ZooValley och ZooValley ut med andra spelare

Upptäck Pharaoh
Pharaoh Booty Game
Tjäna I kartongen Samsung Galaxy Xcover 5 smartphone med 3 års garanti
upptäcka
Upptäck Sugar Truck
Sugar Truck
upptäcka
Scratch Ticket Mojito
Antal återstående biljetter:3500 / 3500
Tjäna kr 147 900
upptäcka
Upptäck Sugar Truck
Sugar Truck
upptäcka
Upptäck King of Bubble Soccer
King of Bubble Soccer
upptäcka

ämne:  webmaster
webmaster
1629 
10/02/2010 10:37:56

Att svara på vissa punkter:

- Push Panic 2 har försvunnit eftersom det var ett mycket gammalt spel, det var nästan inte längre spelat, och det var därför logiskt att det lämnar plats för något nytt!
- Cauldron Express, som ännu var ett nytt spel, gladde dig inte alls, det var väldigt lite spelat, det var ett misslyckande för oss och det var nödvändigt att byta ut det snabbt!

Som alltid när ett spel försvinner, blir "fansen" besvikna, vi förstår uppenbarligen det, men det är så ...

Jag nämner äntligen att nya gåvor snart kommer att läggas till Tombolas Showcases

Webben "

chevalier3000
59 
09/02/2010 22:02:29

Det är sant att vissa spel har ökats som jetlag eller galen ras. lyckligtvis rapporterade de mycket lite. Det var en liten justering för mafia poker.

Med nackdelar finns det många dåliga punkter :
- Försvinnande av push panic 2 och Express Cauldron: 2 spel som kan ge mer än 100pt per spel.
- Stor droppe punkt för trädgården i Rex, i början var det ca 100pt per del, efter att ha fallit till 70, sedan återmonterad till 140 och nu är en till 59.
- Öka antalet dagar som behövs innan du får gåvor från raffle showcase (en del presenterade dagligen är 2 dagar, gåvor 2 dagar är 3 dagar och de 7 dagarna är 10 dagar nu).
- Det finns också försvinnande rent och enkelt av någon gåva i det här fönstret (eller är det bara tillfälligt? Men det finns fortfarande mindre av dem för en tid sedan), det finns mer än en DVD istället för 2, de två DVD-skivorna i premiumdelen är borta.
- Försvinnande rent och enkelt av showcase Raffle
- Ren och enkel förskjutning av Diablo loto

Jag tycker också att poängen vi tjänar med krediter (i vanliga spel) har också sänkts . I alla fall på CadoVillage för hot tub express (och jag är ganska mycket på Castor X-Trem ).

Jag tror att VIP-spelen var tvungna att betala lite mer än 50-60pt per spel men bra.

Jag är lite besviken, men trots allt tror jag att MadWin är en seriös webbplats som erbjuder många möjligheter att vinna även utan att betala. Det finns showcases som tickar att jag aldrig har sett någon annanstans. gåvor har alltid samma värde i galning (ingen justering, lyckligtvis). och mega utmaningen där du enkelt kan tjäna 5000pt per vecka är en bra bonus.

Det är bättre att webbplatsen sänker sina fördelar snarare än att den försvinner utan varning. Alla gåvor beställda eller vann levereras . Å andra sidan är perioden på en vecka inte alltid respekterad, men vi kan ursäkta det.
Den billigaste gåvan (den öppna bokstaven för 36'300pt) kan vinnas på mindre än tre veckor efter registreringen av en ny spelare, några webbplatser kan hävda detta.

Bara en snabb fråga: varför finns det inga forum för by och QuoVerbis ? Det ska åtminstone skapa knappen "forum" på dessa webbplatser.

webmaster
1629 
08/02/2010 19:04:22

Hej 🙋

Jag hade inget intryck att göra ett torrt svar men snarare ett ärligt svar, nyktert och förutom du har rätt att säga det, beviset ... du gjorde det !! 😉

du som har följt oss i flera år vet du förmodligen också antalet webbplatser som visas och försvinna sedan, vilket gör presentbutiker som så småningom blir tilldragna mycket ... etc
Det är alltid lätt att göra löften, det är nödvändigt att kunna hålla dem på lång sikt!

Vårt mål är enkelt:
- garantera MadWin hos MadWin : vi firar vårt 10-årsjubileum i år, och vi tänker vara där igen om 10 år. Detta är en viktig fråga för våra spelare: du kan spela hemma, samla MadPoints, med säkerheten att MadWin kommer att försvinna över natten.
- garantera systemet med direkt omvandling av dina MadPoints till gåvor, så att du alltid har garanti för att dina MadPoints på ett visst sätt motsvarar en gåva som du kan fråga när som helst och att ta emot den hemma.

... Allt detta går igenom en nödvändighet: behåll balansen på webbplatsen. Och när spel är för "generösa", för att du är bättre än vi trodde, vi har det ärligt att göra vad som måste göras: återbalansera!

Tro mig, även om jag förstår att det ibland kan göra dig besviken, är det det mest ärliga sättet att gå vidare och den bästa säkerheten för dig att kunna "kapitalisera" dina Madpoints och utbyta dem till gåvor!

I min tidigare förklaring hade jag redan erkänt att vi bättre skulle kunna informera dig, det är sant. Men processen är, som jag berättade, delvis automatiserad, jag är inte nödvändigtvis medveten om det innan och då är det någonting som görs regelbundet!
Och igen: det finns spel som granskas "nedåt", men även andra som är "på väg upp" är principen om balans. Det är inte så mycket att få dig att vinna mindre än att undvika ett spel "slips" och orsakar oss ensamma bekymmer!

Bra spel!
Webben "

lalili59
1667 
08/02/2010 17:29:41

Jag förstår inte ditt sätt att svara ganska torrt och okej vi visste redan att poängen hade sänkts men ditt sätt att gå vidare är inte toppen och vi har rätt att berätta om vi gör komplimanger till MadWin alla okej men när det gäller att formulera ett påstående är det något annat, om alla MadWin spelare MadWin olyckliga, kan administratörer ändra sina sätt att beräkna poäng, jag har spelat i några år nu Jag har intrycket att vi inte får en gåva ;;;;;;;;;;



DreamCentury
Gratis spel utan köpplikt, gratis spel och gåvor

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade