Spelare cricri04 postat ett inlägg den 28/01 22:49 på ZooValley Forum: Romens skatter . Svara honom på ZooValley och ZooValley ut med andra spelare

Sunset Diamond Scratch Ticket
Antal återstående biljetter:1000 / 1000
Tjäna kr 147 900
upptäcka
Upptäck Pharaoh
Pharaoh Booty Game
Tjäna I kartongen Samsung Galaxy Xcover 5 smartphone med 3 års garanti
upptäcka
Upptäck Carrot' and Kid
Carrot' and Kid Booty Carrot' and Kid
Tjäna i Batman-bok
upptäcka
Scratch Ticket Mojito
Antal återstående biljetter:3500 / 3500
Tjäna kr 147 900
upptäcka
Upptäck Word Search
Blandade ord
Hitta de flesta orden i det här spelet med kock Li från ZooValley !
upptäcka

ämne:  Romens skatter
cricri04
329 
02/02/2010 01:16:25

Det är mycket välskött webby !!
Jag gillar verkligen den här nya specialoperationen och jag föll igen.
Å andra sidan förstår jag inte varför denna operation kommer att slutföras redan 21 dagar medan de föregående varade nästan 2 månader (räknar de vanliga förlängningarna!).
Dessutom åberopar jag, men aspekten presenterar mig med mindre spänning. Till gränsen kan du göra olika gåvor från ett tempel till ett annat? (.. i avsaknad av kontroller)

Med tanke på templet kan det ske med ändamålsenlighet men jag tycker att det är väldigt sorgligt att det fortfarande inte förnyas för att upptäcka kronan. Det är en liten patronaspekt "Quete" ...

Det här är verkligen några små svarta fläckar, men jag tror att kraften att de snabbt kan övervinna min kärlek till det här spelet.

Annars kan du i förhandsgranskning, och utan att svara på det, vara i framtiden .... 😂) Ska vi få möjlighet att upptäcka en krona i ett MadWin spel som du tidigare gjort för nycklar och diamanter?

webmaster
1629 
01/02/2010 10:37:59

Hej 🙋

Tack för dessa åsikter, jag noterar fortfarande att det övergripande spelet du gillar cricri04!
När det gäller fördelningen av priser mellan gåvor och kontroller, ville vi svara på en stark efterfrågan från spelare om att återge gåvorna efter flera spel som fokuserade på kontroller. Men inget är definitivt inristat i marmorn, det är inte uteslutet att kontrollerna kommer tillbaka i ett framtida spel!

Jag tar tillfället i akt att tacka Claudie92 för den rapporterade buggen. Vi kommer att kontakta dig igen!

Bra spel!
Webben "

pop50
492 
30/01/2010 00:35:54

En franchise som förenar mina tankar; Cricri Jag tror att vi var tänkt med samma hjärna! 😀
lycka till!

cricri04
329 
28/01/2010 22:49:23

Hej allt! : Wave:

Grattis till den här väldigt trevliga animationen. Du har säkert tagit den gamla, men med en effektiv blandning ger det alltid bra saker!
Liten besvikelse om gåvornas återvändande ... har dvd, vattenkokare eller andra, dubbel eller trippel och mer, det är aldrig mycket euforiskt ... mer, även om du vinner en jackpot .. Jag behöver inte nödvändigtvis den som gör oss vill .... Personligen föredrar jag en animation som monster Cash som bara distribuerar pengar. Jag tar tillfället i akt för att lägga fram tanken att se framstå som ett tempel av Caesar med mycket kontroller, några gåvor och förstås kronan! Kontroller från 5 till 10 € skulle ersätta dvd, för att gå upp till 200 € kontroller och varför inte lämna några medelstora partier till grossist .. Jag föreställer mig mycket bra ett rutnät med 85 kontroller från 5 till 200 €, 14 presenter (från senaste dvd (!!!!) till tv) och 1 krona.
Du har säkert märkt, med Monster Cash, hur att vinna en check är ett incitament, även om det bara är 5 euro. Så jag tycker verkligen att det skulle vara bra att introducera en blandning i detta tempel.

Vad tycker du?

Dessutom märkte jag några dysfunktioner i spelet. Rutenettet förnyas inte automatiskt när nyckeln hittades (i synnerhet om mycket få lådor upptäcktes). Detsamma gäller för kejsarens tempel. Kronan hittades klockan 19 och templet har fortfarande inte förnyats.

Slutligen är jag lite besviken över animationens varaktighet. Mindre än en månad är för liten !!! Det skulle vara trevligt att förlänga det, och i synnerhet mot slutet av en operation, vet du väldigt bra, huruvida du kommer att hålla tidsgränserna så att du inte anger i sista ögonblicket att operationen förlängs !! !!! (för en gång !!) .. och försök att förlänga det nu!



DreamCentury
Gratis spel utan köpplikt, gratis spel och gåvor

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade