Spelare iriskel postat ett inlägg den 28/05 17:37 på ZooValley Forum: Barnum cirkus !!!!! . Svara honom på ZooValley och ZooValley ut med andra spelare

Bon Filon Scratch Ticket
Antal återstående biljetter:1430 / 3500
Tjäna kr 14 800
upptäcka
Upptäck Word Search
Blandade ord
Hitta de flesta orden i det här spelet med kock Li från ZooValley !
upptäcka
Upptäck Zombie Academy
Booty Zombie Academy Game
Tjäna en Samsung Galaxy Tab S5E Black Tablet
upptäcka
Upptäck Master of Knives
Knivmästare
Bli Ninja Master of Knives!
upptäcka
Upptäck King of Bubble Soccer
King of Bubble Soccer
upptäcka

ämne:  Barnum cirkus !!!!!
webmaster
1629 
29/05/2009 17:40:31

se även på forumet angående sändning av gåvor: sändningarna har för närvarande återupptagits i en mycket hög takt, vårt tekniska problem är löst. Men vi måste komma ikapp den ackumulerade förseningen och vi får vänta flera dagar till innan vi kan säga att förseningarna är över. Hur som helst, tack alla för ert tålamod!

Webben'

cricri04
329 
29/05/2009 14:30:10

Sniff sniff ... Jag hoppades på stor framgång med att mitt spelförslag skulle stanna en månad och komma tillbaka lite förändrat men på samma princip några månader senare, snarare än direkt nästa månad ...

Annars inser jag att förutom en allmän iakttagelse så har jag inte gett min åsikt om Barnum, så jag går!!

Jag tycker tvärtom MadWin spelar den totala transparensen med detta spel, genom att sätta tillbaka sig själv helt på måfå (samtidigt som han säkerställer en statistisk kontroll).
Förut med kontanterna var det alltid cirka 25 checkar vunna per dag fördelat på dagen och timern... nu är ingenting fixat och beror på spelarnas tur samt animationen som visas, det är som när du tar en skraplott, du vet att du har 1 på 4 chans att vinna. (och bara för att du tar 12 lotter betyder det inte att du kommer att ha 3 vinster!!)
Jag tror att problemet kan finnas där, eftersom det är början på denna princip är det normalt att vidta försiktighetsåtgärder och därför mindre viktiga chanser.. men den första turen visade oss att dessa referenschanser att vinna en check kunde ökas !!

Jackpotten är nu lättare att vinna, visserligen. Men logiskt sett borde det alltid vara svårare att få än checken på 100€... och om jag inte har fel så vann ingen 100€ för första omgången... vilket gör att man undrar till och med om att vinna jackpotten denna gång !!

MadWin har bevisat sitt allvar för oss vid många tillfällen, och jag hoppas att ha förstört dina tvivel om spelet något... enligt min åsikt är det enda som kittlar oss för mycket att det var en kalibrering av oddsen lite för säker för sajten... vilket ledde till ett barnum som fick dela ut de 4000€ jämfört med de andra verksamheterna som delar ut lite mer än det dubbla (om jag inte har fel!!)

Annars enligt spelets princip (även om du alltid måste utvecklas!!) tycker jag att det är väldigt bra, det är dynamiskt, chanser för alla, belöningar för de mest uthålliga (även om du inte behöver spela för den här bonusen! ), och det är lite mindre monotont än de andra operationerna... saknar bara, som vanligt, min andel av interaktivitet 😂

Och så bara ett PS som inte har något att göra; vad händer med fraktavdelningen? när ska du börja skicka presenter igen? Tack på förhand 😉

webmaster
1629 
29/05/2009 12:27:21

Till mapi26,

Jag publicerar detta meddelande på exceptionell basis, som för Iriskel, under din lojalitet mot oss under lång tid.

Var dock medveten om att ett sådant meddelande är oacceptabelt. Om du letar efter bedrägerier på Internet tror jag att du inte kommer att ha några problem med att hitta dem i Frankrike eller utomlands, precis som du hittar många sajter som visar mycket attraktiva prispengar, men håller de dem verkligen?

MadWin har funnits i nästan 9 år, vilket förmodligen är den bästa garantin för förtroende. Våra listor över vinnare visas, så att du helt kan veta vem som vinner vad, och vi är i full överensstämmelse med fransk lagstiftning: namnet på vår kronofogde visas på webbplatsens regler, du är fri att kontakta honom.

Jag förnekar inte att det ibland finns vissa problem (med hänvisning till cricri04s inlägg), ibland lite långa att lösa, ibland också för att dina önskemål är väldigt specifika, men erkänn att du inte skulle fortsätta spela på MadWin (och våra andra sajter) om du inte får dina gåvor! För att inte nämna att för er 3 skulle den långa listan över gåvor ni har vunnit (och det är förstås välförtjänt) få många av våra spelare att dregla!

För att avsluta, vi gör vårt bästa för att alltid göra framsteg, alltid bättre tillfredsställa dig och vi tackar dig så mycket för ditt stöd, för det är uppenbarligen tack vare våra spelare som MadWin finns!

Bra spel!
Webben'

cricri04
329 
29/05/2009 02:57:06

Hej alla !!

Hej hej, en webbby som tar flugan, det är roligt att se!! 😉

Nåväl, jag har ändå sagt en hel del trevliga saker sedan jag spelade på MadWin ...men hallå, vi måste också förstå varandra, vi kan lätt känna oss försummade eftersom vi ofta inte får någon feedback!!
Forumet censurerar vissa meddelanden (även om det aldrig har hänt mig!) men framför allt får vi inte alltid svar på vissa publicerade inlägg vars fråga eller frågor bara kan besvaras av dig kära webby.. vilket ibland ger denna känsla av att total osynlighet.

Dessutom är min VIP-kundansvarig för min del totalt osynlig (medan det snarare var tvärtom för några år sedan..)! Hon svarar mig inte längre för viktiga problem på mitt konto och mina presenter... så jag vågar inte ens föreställa mig monologen om jag pratar med henne om sidan!

För att återkomma till Barnum, det är sant att principen har allt att behaga och tillåter en bra dynamik... å andra sidan kommer du inte få mig att tro att Barnum är månadens verksamhet som var den dyraste för dig! !
Å andra sidan, vad jag förebrår sajten för är att använda en princip som fungerar till benet... låt mig förklara, snarare än att göra samma princip 3-4 månader i rad och sedan ändra när det inte fungerar längre.. Jag skulle föreslå att du har flera principer och roterar dem, så vi hittar ett barnum om 3 månader i en månad, och innan dess hade vi haft 2 olika operationer, och som skulle komma tillbaka flera månader senare på sajten. Detta skulle åtminstone ha fördelen att skapa en bra dynamik i verksamheten!!

Nåväl meddelandet börjar bli långt, så jag skickar stora pussar till er alla!!

mapi26
54 
28/05/2009 18:48:36

Håller med dig till 100%.
"Barnum"-operationen är till och med på gränsen till bluff, eftersom inte bara de påstådda "x gånger större chanserna att vinna n euro" över givna tidsluckor visar sig vara falsk nästan varje gång när summan överstiger 10 euro. Ska kolla med en kronofogde om allt detta stämmer.Jag tror att mitt besked inte kommer fram.
Mapi26

webmaster
1629 
28/05/2009 18:46:26

Hej 🙋

Alla har sin egen åsikt såklart!
Vet, som jag redan skrivit, att Barnum blev en stor succé, varför vi gärna förnyar det!

Omöjligt att tillfredsställa alla i alla fall, som sagt, i förhållande till ditt budskap, vill jag påminna dig om att Månadens spel är ett BONUS-spel vars mål är att ge dig ytterligare några chanser att vinna priser med dina Crediti !

Dessutom, kära Iriskel, kanske du en dag säger några fina ord till oss, du som är så lojal mot oss (och jag tackar dig varmt för det), annars kommer jag att sluta förstå varför du fortsätter att spela på MadWin ! 😉

Vet också att vi alltid läser dina meddelanden, och när det gäller alla spelare som är lojala mot oss och ofta skriver till oss, vi är särskilt uppmärksamma på dem, även om det återigen är omöjligt för oss att göra en MadWin per person, och därför "din" idealiska MadWin . Dina meddelanden är tyvärr ofta väldigt aggressiva, men vi vill inte publicera den här typen av meddelanden här...

Slutligen, titta noga på Barnums animationer, du kommer att se att chanserna att vinna är mycket högre än du tror...

Bra spel!
Webben'

iriskel
541 
28/05/2009 17:37:10

Jag vet aldrig om mitt budskap når fram!
Och här är Barnum igen!!! med fler chanser att vinna ???
5 euro kanske (sjung) jag sparar pengar! Jag var inte nöjd med den förra!!! Jag tror inte på det längre! med
"du har 10 chanser att vinna" och i genren! äntligen vann jag
mycket mindre än investeringen !!:-v vad gäller medaljerna! vi gör en snabb uträkning och vi förlorar!!! 10 euro, 250 medaljer! det är redan inte uppenbart!
men för att ha 100 euro måste du spendera minst 10 gånger mer!!
Kort sagt, det är inte så illa! mindre kostnad!!
Hej alla och ++++ Leyenha




DreamCentury
Gratis spel utan köpplikt, gratis spel och gåvor

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade