Spelare arbreaplume postat ett inlägg den 30/10 06:52 på ZooValley Forum: Jams . Svara honom på ZooValley och ZooValley ut med andra spelare

Upptäck Battle
Battle Booty Game
Tjäna 1000 poäng
upptäcka
Upptäck Word Search
Blandade ord
Hitta de flesta orden i det här spelet med kock Li från ZooValley !
upptäcka
Upptäck Virtual Spacewar
Virtuell rymdkrig
Gary har kul i detta ZooValley nöjespark ZooValley !
upptäcka
Upptäck Sugar Truck
Sugar Truck
upptäcka
Scratch Ticket Juke Box
Antal återstående biljetter:6204 / 12000
Tjäna kr 7 400
upptäcka

ämne:  Jams
joujou007
113 
30/10/2006 18:39:39

😵 Vi kommer att ha allt "läs"!
Och jag känner en som stod upp på högra foten i morse! 😀

webmaster
1629 
30/10/2006 10:47:28

dina meddelanden "censureras" helt enkelt för att vi redan har publicerat och svarat på flera meddelanden om att spelen inte fungerar för vissa spelare... kom igen, kom igen, sluta vara paranoid och tro att vi gör det med flit och förhindrar spel från att arbeta för vissa spelare är löjligt!!

Återigen är det bara kundtjänst som kan hjälpa dig och jag kommer att fortsätta att censurera meddelanden relaterade till personliga problem eftersom jag upprepar: forumet är inte en bilaga till kundtjänst och jag vägrar att förorena det med dessa meddelanden som jag ändå inte kan svara på !

Min roll här är att uppmuntra ett diskussionsutrymme som är mer öppet än du tror, jag validerar kritiska budskap utan oro så länge de inte är aggressiva. Men jag är inte behörig - och dessutom har jag inte kompetensen - att svara på spelarnas personliga angelägenheter!

Hur som helst, tack för nicken till Guy Beart som jag verkligen gillar och återigen lugnar dig, vi har inget emot dig, vi försöker inte hindra dig från att spela, men du slår inte allt helt enkelt inte vid rätt dörr !

Bra spel till dig!

Webben'

arbreaplume
30/10/2006 06:52:23

Jag skulle vilja veta varför jag inte ser mina meddelanden på den här heliga Yam ? Jag måste säga sanningen och den som talar sanningen är välkänd att han måste bli verkställd. så jag upprepar det eftersom vi inte kan behärska sanningen ...
yams är ett spel som har orsakat problem för mästarna på webbplatsen eftersom det gav för många poäng och att den här sidan är klar framförallt för de första vinnarna är platsens mästare inte oss som betalar. men Yam var condané eftersom det betalade för mycket så nu säger vi att det kommer från din brandvägg problemet är att ingen brandvägg det inte fungerar ändå.
måste veta att jag tillbringade detta messge flera gånger och han försvann !!!!! eh? slumpmässigt inte ?? när jag säger att sanningen är fel!



DreamCentury
Gratis spel utan köpplikt, gratis spel och gåvor

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alla rättigheter reserverade